Dopeman úgy véli, VV Cristofel, aki hónapokkal ezelőtt megverte egykori kedvesét, Veronikát, rossz helyen ütötte meg a plasztikázott lányt, mert nyomot hagyott maga után. Dopeman a napokban megdöbbentő interjút készített videoblogján a volt szerelme, VV Veronika megveréséért bíróságon védekező Cristofellel. A rapper a brutális incidensről is kérdezte a valóvilágost, majd praktikus tanácsokkal is ellátta arra az esetre, ha legközelebb hasonló szituációba keveredne - írja a Hír24. - Most nagyon jól áll a bírósági ügyem. A média mindent felfúj, az újság által írt dolgok hetven százaléka kamu, harminc meg igazság. Azt, hogy megütöttem és pofont kapott, felfújták arra, hogy hülyére vertem, és meg akartam ölni. Veronika a pofonért jelentett fel - magyarázkodott a kubai macsó Dopemannek, aki azonnal reagált is az énekesi babérokra is törő fiú szavaira. - Nagy tanulság, hogy a nőket nem lehet felpofozni. Ha legközelebb nőket akarsz verni, akkor a testüket üsd. Csöcs alatt, bordán, mert akkor összeroskad és elhallgat. Így végig tudod mondani, amit akarsz - idézi Dopemant az Új Ász.

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Kutyafüle
Na ennyit erről a sztárolt vitézről. Ez is az edzőteremben, meg a kocsmában szedte össze azt a kevés kultúrát ami halványan dereng benne. Ja hát persze," csöcs alá "
Nyílván ez a megoldás, no meg a mocskolódás, ahhoz ért.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Kutyafüle
Na ennyit erről a sztárolt vitézről. Ez is az edzőteremben, meg a kocsmában szedte össze azt a kevés kultúrát ami halványan dereng benne. Ja hát persze," csöcs alá "
Nyílván ez a megoldás, no meg a mocskolódás, ahhoz ért.
lbs
Hogy ezt a Dopemant hol kell megütni, hogy végre elhallgasson arra nekem is van elképzelésem, sőt a kivitelezés mikéntjére is...
Kutyafüle
@lbs: Na most éppen táncol a népszerűségért, és van pofája azt mondani, hogy ismerjék meg őt, a másik oldaláról is . Valószínű ez a másik oldala:))
lbs
Egy nőt megütni egy papírforma szerinti férfinek ... Ez meg nem bocsátható!
Dopeman különben csak egy nagyjából jellegű lény, mindössze egy - bizonyos körök által túlsztárolt - senkiházi, aki ha megjelenik a képernyő, akkor a jó-ízlésű néző azonnal átkapcsol másik csatornára.
Nem baj, majd eltűnik.
Vagy az érdektelenség miatt, vagy drog túladagolás miatt, amikor leselejtezi magát végérvényesen..
varirmag
@lbs: Nagyon pontosan fogalmaztál!!
Azt nem értem hogy az ilyen... hulladékot (ha leírom milyennek gondolom, kitiltanak ) miért kell a TV-ben mutogatni,miért kell írni róluk,miért nem lehet egyszer és mindenkorra elfelejteni.
honeykiss
Én meg sorozatban rúgnám t...kön összeroskadni és kussssss.!!!...féreg
lbs
@varirmag: A "miért"-re nagyon egyszerű a válasz.
Bizonyos - igen jól behatárolható - körök érdeke ugyanis pontosan ez.
A fiatalok elé egy olyan modellt állítani, amely visszabeszél, gúnyt űz a tiszteletreméltó dolgokból, személyekből-Az anarchia terjesztése - már-már tudományos kifinomultsággal.
Mert az anarchia zavaros közállapotokat teremt.
A zavarosban meg tudjuk könnyű halászni...
KöBüKi
Borzasztó egy büdös paraszt.!A férfiaknak magukhoz való ellenfelet kell keresni,és kész.!A nőket bántani az egyik legfőbb bűn.!Egy férfinak minimum lenni kell annyi tartásának,hogy egy nő ne tudja pofozkodásra sem késztetni.! - mindegy mit mond vagy csinál.!
Szóval: MÉLTÓSÁGÁNAK!!!
Rézangyal
És ha a kedves Dopeman okosságait nem méltányolják egyes hölgyek és mondjuk visszakézből szájon kínálják a'la serpenyő (by Ducinea ;) ) akkor vajon mit szólna ez az unortodox magyar...:P :P :P ???
lbs
@Rézangyal: Szerintem a hússütő villa övön aluli jól célzott döfése hatékonyabb módszer.
Utána Dopeman megújhodott hangvételben három oktávval magasabban óbégatná a világba a vele született idiotizmusának szellemi férctermékeit...
Kutyafüle
@scandináv: Most a tv-ben fog a táncoló talpakban villantani Szinetár Dórával.
gabrella
Az ő fajtájánál lehet,hogy így szokták, csak elárult egy kis apró titkot.
Dulcinea
@Rézangyal: Angyal ezt férget, biztos, hogy az első nem tetsző, vagy sértő megnyekkenésre, úgy szájon kínálnám a serpenyővel, hogy a fogai körmérkőzést játszanának a bennmaradásért!
Rézangyal
@Dulcinea: És csodálkoznak azon egyesek, hogy ez az ország itt tart, ahol! Ahol egy Pityinger!!! nevű László izé a köztévében beugathat! És nincs senki, aki kivágja onnét...na itt kezdődnek a bajok...
Dulcinea
@Rézangyal: Lassan már az értelmes, tiszteletre méltó, és gondolkodni tudó emberek lesznek a kisebbség! De mit is várunk, nézzük meg a "hal fejét"! Mintha céljuk lenne hogy , csak ostoba aluliskolázott emberek legyenek ebben az országban!
almosd
Ez hülye ! egy nőt megütni ? konfliktus kezelésben nulla .
Dulcinea
@almosd: Csak és kizárólag olyan férfi üt meg egy nőt, aki, súlyos önbizalomhiányban , szenved! Vagy kisebbrendűség komplexusa van! Ráadásul önző, és kicsinyes!
Az ilyen kis nyomorultakat..én is csapkodnám egy serpenyővel addig amíg mozognak!
almosd
@Dulcinea: üdv néked ,igazad van,a gyengeség jele,a serpenyővel csapkodást meg jogos.
Dulcinea
@almosd: Üdvözöllek Sárkányfi!:)) Merre repkedtél mostanság? Ahogy elnézlek mintha nyúzott lennél kicsit:))
almosd
Én is üdvözöllek ,hogy kérdésedre válaszoljak ,elvoltam mint a befőtt ,dolgoztam meg dolgoztam ,repkedni meg az ügyes bajos dolgaim után szárnyaltam ,csak nem értem utol magam ,nyúzott ! az biztos ,szerintem ,van az a fránya front ,na azt nem szeressem . :)
IQrájderöcsém
Az ilyen tetvek miatt nem nézek egy ideje TV-t.
Ezt kell a mai fiatalok agyába tömni, így lesz minél több barom! Ocsmány a mai média!
ottó-mottó
@Dulcinea: Ne bántsátok szegény Pityingert ő csak tegnap kászálódott le a fáról, nem várhatunk még tőle emberi viselkedést!
lbs
@ottó-mottó: Azért az általam egyébként nem túl kedvelt majmokhoz hasonlítani túlzá!
Egy majom soha nem ad a másiknak receptet a nőstény majmok "szakszerű" bántalmazására!
Dopemant ha Darwin ismerte volna más alapokra helyezte voplna a fajelméletét...
Ez az alak még majomnak sem alkalmas...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.