Valentin nap van. Mint már írtam, nem a szívem csücske ez az ünnep, de lépten-nyomon bele botlom, nem tudom kikerülni, ha megfeszülök sem. Az esti műsort nézegettem, mert én nézek bizony tévét, azzal kapcsolódok ki, hogy az egész napos monitorbámulás után egy még nagyobb monitort bámulok. Kocka is a fejem. Az egyik csatorna, most meg nem mondom, hogy melyik, a William és Kate című filmet vetíti, mely nyilván William herceg, és Kate hercegnő egymásra találásáról, szerelméről szól majd. Na, ezen egy kicsit elgondolkodtam. Vajon mennyi köze van a szerelemnek egy leendő uralkodó házasságához?

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mami48
Nem hiszem. Ez csak biznisz. A szerelem a kisemberek privilégiuma. A gazdagoknál többnyire még mindig a vagyon házasodik. Az lehet, hogy megpróbálják kihozni belőle a legtöbbet, meg a legjobbat, de a kasztrendszer nem csak Indiában létezik, ott viszont legalább elismerik, hogy van.
Rézangyal
Miért nem lehetne szerelmes? Bár gyaníthatóan nem abba, aki a kiszemelt áldozat lesz feleségként vagy férjként. :)
Kitűnő ellen példa Kate és Vilmos. Szemmel láthatólag szerelmesek egymásba. :)))
honeykiss
Rézangyalnak igaza van...Miért ne lehetne...szerintem is Kate és Vilmos szeretik egymás...
Angelika
Nem is azt írtam, hogy nem szeretik egymást, hanem azt, hogy számukra egyéb érdekek is fontosak a párválasztás terén, amivel nekünk, földi halandóknak nem kell számolnunk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.