Fidesznek van a legjobban megcsinált arca Orbán Viktor személyében. A baloldal jelenleg arctalan. A szóban forgó nevek mindegyike szürke fazon. Egy esetleges politikai vitában Orbánnal szemben kevés eséllyel vennék fel a harcot. Gyurcsány, aki Orbánnál is jobb dumás, szóba sem kerülhet, mint miniszterelnök jelölt. Akad egy arc, akire még véletlen sem gondolt a kormányváltásra készülő ellenzék. Egy rendkívül kedves, csínos arc, aki már ránézésre is lerí róla az értelem, csillogó elméjű, Magyarországon politikailag a legfelkészültebb, az egész magyar politikai és gazdasági életet világosan látó, jobb és baloldali politikussal egyaránt szót értő, egy esetleges vitában mindenkit lehengerlő kiváló egyéniség, akit minden bizonnyal szívesen látna a tárgyalóasztalnál minden külföldi partner is. A hölgy, aki jelenleg az ATV arca, kis hazánk magasan legjobb műsorvezetője. Aki nemcsak hirdeti és felvállalta az Egyenes beszédet, másoktól is megköveteli. Találó, amit Németh Szilárd az ATV...

Forrás: ujasz.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hallgatag
@scandináv: Szerintem elsö helyen végezne, több kitüntetése van, és egy értelmes,de nem szöke Nö, mint S.gabika !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
QQCSI
Az nem kérdés, hogy több ismert kommentelő kolléga legfőbb kifogása az lenne a személye ellen, hogy balsi-libsi.
Nyilván nem jobboldali színekben indulna, --ha egyáltalán megfordulna a fejében--, az ismertsége pedig tényleg nem lenne túl magas. Egyelőre.
Érdekes ötlet, rátermettnek rátermett, nem vitás.
levarosbukta
@Mobil123: Hm, hm, nem vagyok benne biztos hogy nem tudnának előfötörni valamit, mindegymit csak ártson ha arra kerülne a sor.
Január
@QQCSI: A választásokig még bőven ismertté lehetne tenni a hölgyet. Kérdés , hogy vállalná-e? Egy biztos az ATV nem szívesen adna túl az adu-ászán, megkérné az árát.

A férfiak az elmúlt 23 évben szerepeltek/leszerepeltek már a politikai palettán, elegen. Szívesen látnánk végre értelmes nőket is - akik nem égették magukat ezen idő alatt - , mert biztos vannak.
Január
@Január: Úgy tudom Braziliát is az értelmes nők hozták rendbe, és mi már régen csak jelenthetünk nekik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.