PÉCS – Miért indult el Bándy Kata (†25) gyilkosával, ahelyett, hogy lakásába menekült volna a sötét alak elől? Valóban némán tűrte a lány, hogy támadója egy sötét bokros részre vonszolja? És hogyan lehetséges, hogy a legforróbb nyári napokon senkinek sem tűnt fel, hogy a Ledina étteremhez közeli bokros árok milyen borzalmat rejt? – gyötrő kérdésekre adhat végre válaszokat, és képtelen találgatásoknak vethet talán örökre véget a per.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

honeykiss
Még mindíg itt tartanak...én már rég karóba húztam volna...
Szvetlana
IGEN, IGEN, IGEN!

De könyörgöm miért szalagcím ez minden héten? Egy ország várja már a végét!!!
lbs
@honeykiss: Egyetértek, de azért ezt XXI. sz. műszaki színvonalon kell elvégezni!

A karónak üvegszál erősítésű epoxigyanta alapanyagúnak kell lenni, amelynek a felületén egymástól adott távolságon vezetőanyagból készült fémszálak kell hogy hosszában spirálisan húzódni.
Ezek váltakozva test- illetve a tápegység potenciáljára kell hogy kapcsolva legyenek.
A tápfeszültség legalább 5~10kV azaz 5000~10000V értékű.
A tápegységnek egy impulzusgenerátort kell használni.

A rendszert a karóba húzás után kell beüzemelni. Átlag egy kezelési sorozatnak 2~3 percig kell tartani és valószínűség generátor segítségével kell meghatározni a kezelések bekövetkezésének a követési sorrendjét.
Ugyanis az emberi szervezet képes a kedvezőtlen behatások ellen védelmi mechanizmust kialakítani önműködően.
Ezt lehet a fenti megoldással áthidalni...

És persze a karóba húzást nyíl téren a közérdeklődés szabad engedélyezésével kell végrehajtani, a róla szóló videofelvételt meg esti meseként a már lecsukott "nehézfiúknak" naponta kötelezően meg kell tekinteni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.