BUDAPEST – Jó napot kívánok, Schmitt Pált keressük! – szóltunk a kaputelefonba. – Postát hozott neki? Ő itt egy másik lakásban lakik – válaszolt egy férfihang. Így tudta meg a Blikk, hogy a volt államfő most egy második kerületi lakóparkban él.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

87 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csegala
Költözzön ki Ócsára! Ha akar, vihet magával még egy kecskét is.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lbs
@coyote3: A történelem tanulsága szerint ez igencsak nem állja meg a helyét.
Ha meg a továbbiakban is olyanokat írsz be, mint eddig, arra meg kénytelen leszek reagálni.
coyote3
@lbs: Akkor reagálj és ne "magatokfajtázz".. És főleg ne butaságokat írkálj. Na meg olvasd el a cikket is... Ahogy kiveszem az írásodból a mentalitásod elég közel áll egy Alois keresztnevű emberéhez. Úgyhogy nem is szeretnélek meggyőzni .De elmondom most már , hogy a cikk amihez hozzászóltam arról a Schmittről szólt, aki elvhű kommunista besúgóból -a vezéred és annak egyes PŐCSbeli szélsőségesen jobbra tolódott elvbarátja által -sunyi mód megválasztott köztársasági elnök lett, hogy ugyanolyan elvtelen módon szolgálja ki a hatalmat immár a jobb oldalon., mint tette ezt a másikon. És ezek tények kispajtás, nem pedig az agitprop osztályod által összeollózott és általad is szajkózott butaságok:) De elnézem Neked a jövőben is, hogy rémesen tájékozatlanul , önálló gondolat nélkül és témába nem vágóan fújod rendületlen az általad reagálásnak nevezettet:) És légy kénytelen "reagálni" a jövőben is :)))
lbs
@coyote3: Aha...
Szórod a jelzős szerkezeteidet mint tyúk a pelyvát. Nem baj.
Az sem zavar, hogy "elnézed nekem" a beírásaimban előfordultakat.
Tedd!
Ez az "Alois" nevű ember különben kicsoda?
Biztosan ki fogod fejteni különben a következő jelzős szerkezet cunamid bepötyögése közben amúgy is...
Különben kértem én hogy "meggyőzzél"?
vukkocska
A téma: albérletbe költözött Schmitt Pál. Nagyon sajnálom szegényt, hogy óriási nagy villáiban nem jutott hely a számára. Valószínű fusssssssa neki az albérletre (is).

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.