A texasi Tressa Montalvo az egyik legjobb Valentin-napi ajándékot kapta, igaz utólag. 70 millió terhességből egy végződik így.

Forrás: Kiskegyed
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

profon
@QQCSI: Az orvosok először azt hitték ,hogy csak déja vu érzésük van ! Aztán a kávé után rájöttek ,hogy kezdődik a második félidő :))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dulcinea
Jujj Jó egészséget a babáknak, és a mamának!?)) Szép kis nagy család hirtelen...:))
QQCSI
@Kutyafüle: Ha azt szeretnék, hogy tündérországban éljenek a gyerekek, plusz meg is tudják különböztetni őket, a legjobb lesz, ha már most piros pöttyökkel látják el őket. 1-2-3-4 pötty a popsijukra. (Bár felnőtt korukban már necces lesz: mutasd a s.gged, te ki is vagy?)
Kutyafüle
@QQCSI: Az vicces volt, amikor a szülőszobában a kis csuklójára körszalagot raktak, és az én kisbabám volt a kilenceske! Egyszer éjjel hallottam, hogy sír, aztán elmentem érte, hogy kérem a kilenceskét szopizni:))
Itt, ha sírnak a babák, te jó ég melyiket szoptatja meg először,:))
QQCSI
@Kutyafüle: Nyilván segítséggel tudja csak ellátni a babákat, kettő szopik, kettő lefejt tejet cumizik üvegből, aztán csere. Bár, ahogy most magam előtt van a kép, elvben még egyedül is meg tudja oldani. Egy biztos, unatkozni nem fognak a szülők jó darabig!
Kutyafüle
@QQCSI: Én is azt hiszem hogy lesz dolguk.
szia KUKUCSI, elteszem magam, megyek aludni, te is kisróka mehetsz a vacokba:))
QQCSI
@Kutyafüle: jól beszélsz, reggel korán énekel a telcsim. .)
Szia, jó éjt Neked is és Mindenkinek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.