Budapest - Vége a találgatásoknak! Évek óta latolgatja a fél ország, vajon hány éves lehet Balázs Klári. Korda György felesége tudniillik soha nem mutatja meg a személyi igazolványát, és saját bevallása szerint soha nem írja le a hivatalos születési dátumát és a korát sem.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Rézangyal
@Zsoel: Könnyen beszél, aki most volt 30 éves! :P :))))
Zsoel
@Rézangyal: Tény, hogy én sem örülök neki, hogy betöltöttem, jól éreztem magam huszonévesként is... de attól még nem tagadom le (az adatlapomon is fenn van), és nem próbálom magam kevesebbnek hazudni sem most, sem később.
Egyébként akik ismernek személyesen, azt mondják, fiatalabbnak nézek ki, mint amennyi vagyok. :P
Rézangyal
@Zsoel: Én sem tagadom a korom. És engem is fiatalabbnak néznek. Volt olyan, hogy lekérték a személyimet, mert nem hitték el, hogy annyi vagyok amennyi. :)))
Vannak szerencsésebb emberek, szerencsésebb génekkel. Balázs Klárinak nem szerencséje van, hanem pénze, meg sok.sok botox az arcában. Borzalmas egyébként. :P
Zsoel
@Rézangyal: Elkérték a személyidet? Na, csak azt ne mondd, hogy negyven-akárhányévesen nem hitték el neked, hogy már betöltötted a 18-at. :D :D :D

Egyébként én is többnek gondoltam Balázs Klárit, legalább 65-nek.
Rézangyal
@Zsoel: Neeeeeeem, te diliiiiis :D:D:D:D Nem 18-nak néztek. Magán ember volt az illető és nem akarta elhinni, hogy mennyi az annyi. Nem ő az egyetlen egyébként. Szerencsés génjeimet az anyai nagymamámnak köszönhetem, aki még öregasszonynak is szép volt és 83 évesen úgy halt meg, hogy alig volt ránc az arcán :D
Zsoel
@Rézangyal: Értem, az úgy már más. :P
Az biztos, hogy nagyon sok függ a génektől - nem mindegy, hogy ki mit örökölt. Én is látom, hogy van, aki már harmincévesen is ráncosodik, más 50 körül is alig.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.