Neil Gaiman nem csak regényírással foglalkozik. Legelső könyve a Duran Duran biográfiája volt. Képregényeit nem csak írja, illusztrációt is készít hozzájuk. Forgatókönyveket ír, például Doctor Who epizódokét, emellett verseket, dalszövegeket is. Feleségével, Amanda Palmer énekesnővel is fel szokott lépni koncerteken. Ebből a cikkből bővebben kiderül, mit csinál Neil Gaiman az irodalmon túl...

Forrás: booker.hu
Feltöltő: picaflor
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dicee
A The Sandman-t én is olvastam, az valami zseniális lett!!! *-* nagy kedvencem! Kíváncsi vagyok erre az Amerikai Istenekre, lehet beszerzem a booker-ről. Ott egész olcsók a könyvek.
picaflor
én is nagy rajongója vagyok a sandman-nek, ezek után biztos fogok tőle olvasni még
Aelita
Olvassátok el a Coraline-t, én kölökkorom óta nem féltem ennyire.
Egyébként Gaimantől tényleg az Amerikai istenek a kedvencem, illetve az ehhez kapcsolódó Anansi fiúk, meg... azt hiszem, nem is olvastam tőle olyat, ami ne tetszett volna... az Elveszett próféciák egyszerűen zseniális. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.