A megfelelő mennyiségű D-vitamin bevitelével a magyarok halandósága 7–10 százalékkal csökkenne, az átlagéletkor 2-3 évvel nőne. Az élelmiszerek közül a tengeri halak, a csukamájolaj, a tojás, a máj tartalmaz D-vitamint, de ezekből nem eszünk eleget. Tél végére a szervezetünk D-vitaminkészlete kritikus szintre csökken, ráadásul most még a patikákból is hiányoznak a receptre kapható cseppek.

Forrás: Életforma
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.