Naiv ügyfél sérelmezte, hogy beszólt neki utólag smsben a pizzafutár, amiért megpróbált 5-10 forintos címletekkel fizetni: Tisztelt Komjádi Polo Pizzéria! Mai napon történt rendelést követően már nem az első alkalom volt, hogy pizzafutáruk viselkedése hagyott némi kivetni valót maga után. Multkoriban egy öregebb úr hozta a pizzát aki köszönni sem volt hajlandó és kioktatott egy két dologban, hogy csöngetést követően nem jelentem meg 1 percen belül a pizzáért. Mai napon pedig betelt a pohár! [...] Bővebben!

Forrás: Tékozló Homár
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

honeykiss
Némelyik úgy tesz mintha kegyet gyakorolna azzal,hogy kihozta a rendelést...a borravaló adása nem kötelező !...ugyan engedjék már meg nekem,hogy annak adjak akinek azt én úgy ítélem meg,hogy megérdemli...a pénzt ami fizetőeszköz pedig köteles elfogadni, bármilyen címletekben fizetek...szívhatnának némi illemet is magukba.
Nakimaga
A futárok,egy különleges "állatfaj",de a pizzafutár mindegyiken túl tesz!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.