Észrevette már valaki rajtam kívül is, hogy az akció nem akció? Észrevettétek már, hogy átvágnak a nagy leértékelésekkel? 70%, 50%, 30%? Ez most onnan jutott az eszembe, hogy megint láttam egy mosogatógépet hihetetlen akcióban árulni, amit pontosan annyiért lehet megkapni bárhol, bármikor, mint amennyiért most hatalmas akcióban kínálják… Abban az üzletben is, ahol épp akciózzák. Persze, ha az ember nem nézegeti folyton a mosogatógépeket, akkor nem jön rá, hogy jé, ez a hatvanezres mosogatógép hatvanezer volt a leértékelés előtt is, most is, hol itt a biznisz? Mármint nekünk, vásárlóknak…

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

libabor
Hát, én észrevettem, konkrétan ruha ügyben, amikor mentem nagy leárazáskor, aztán néztem, hogy csak a leggagyibb vackokat árazták le, közben meg minden másnak maradt az ára, persze arra is akció volt írva. A végkiárusítás volt egy időben a kedvenc, elmentem, de venni semmit nem tudtam.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.