Felvételekre hivatkozva egyre többen állítják: azonosítatlan repülő tárggyal ütközött, ezért robbant apró darabokra a február közepén Oroszországban lezuhant meteorit.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gabrella
Lehet,hogy csak a Földet védik mert majd kell nekik.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr. Felipe
@A Tündik bündije: Akkor mi találta el ha nem rakéta? Mert én nem gondolom hogy UFO val ütközött.
A Tündik bündije
@Dr. Felipe: Nem tudom. Az UFO túl fantasztikus elképzelés, a légvédelemnek meg ideje sem lett volna reagálni a fentebb leírt dolgok miatt.
Persze mi van, ha eleve nem is meteor volt, hanem egy hadgyakorlaton "eltéved" rakéta? Történt már ilyen.
A Tündik bündije
@Szvetlana: Ez nem szaktudás. Szeretem a csillagászatot :-)
Dr. Felipe
@A Tündik bündije: De meteor volt mert találtak meg darabjait és olyan vasat tartalmazott amely a földön nem található és az is biztos hogy eltalálta valami mert az ütközés után irányt változtatott.
Azt gondolom hogy az oroszok nem fogják reklámozni hogy mivel találták el, inkább titkosan kezelik a dolgot.
lópicigáspár
Nem hiszem el, hogy nem tudja itt senki a választ! A királyunk keze messzire ér! :-)
A Tündik bündije
@Dr. Felipe: Jó, legyen meteor, az valójában tényleg gyakoribb, mint az eltévedt rakéták. Nagyjából úgyis hetente kettő-három, személyautó és családi ház közti méretű ég el a bolygó felső légkörében. A picikből (népszerű nevükön a hullócsillagokból) meg naponta több tucat. És igen, a törmelékek vegyvizsgálata is árulkodhat arról, hogy a talált anyag földi, vagy az űrből származik-e, bár ez ritkábban tartalmaz ismeretlen összetételű anyagokat, inkább arról van szó, hogy a légkörben való izzás miatti hősokk hatására a meteor bizonyos elemei kikristályosodnak, és ebből megállapítható, hogy nem sokkal korábban intenzív hőhatásnak volt kitéve.
De hogy leszedték-e valamivel, az nekem még mindig büdös. Tulajdonképpen, ha már döntenem kéne a légvédelem és a földönkívüli jármű közt, az utóbbira lehet, hogy inkább voksolnék. Ugyanez volt Szibériában is, 1908-ban, a Tunguzka-becsapódás előtt hetekkel számos ezüstös tárgyat láttak az égen és ott is repkedett több tárgy is a robbanás reggelén.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.