Dusev-Janics Natasa megerősítette, hogy Győrbe igazol. A Szerbiából hazatérő háromszoros olimpiai bajnok kajakosnô szerződést még nem írt alá, de szóban már megállapodott a klub szakosztályvezetőjével, Kadler Gusztávval.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Gránit
jó reggelt!Valamikor imádtam,sportteljesítményéért,vitalitásáért,azért ahogyan világgá kiáltotta,egy győzelme után "Én vagyok a legboldogabb Magyar a világon"!Aztán furcsa érzések kezdtek erőt venni rajtam mikor kijelentette,"Én igazán sohasem,éreztem magam jól Magyarországon"! Na, akkor kiírta lelkemből magát.Vannak azonban kiknek ő az aranytojást tojó tyúkja-lelkük rajta.Kalapot emelek eredményei előtt,de nem könnyezem soha a Himnuszunkat, ha győzelmének tiszteletére játsszák azt a későbbiekben.
Sede
Nálam örökre eljátszotta a becsületét a szerb Janics.
És szerintem ő már nem fogja visszaverekedni magát a világ élvonalába.
Gránit
@Sede: Nagy a konkurencia,kövezzenek meg érte ,ami még soha nem fordult még elő velem, hogy magyar színekben tevékenykedő emberrel kapcsolatban, szimpátiát ne nyilvánítsak,most ez is megtörténik,furcsa kesernyés érzéssel lelkemben.
Sede
@Gránit: aki "soha nem érezte jól magát Magyarországon", aki "nem tudott a magyar közegbe beilleszkedni", az nálam nem viselhetné a magyar címeres dresszt.
Ez a nő számomra egy senkivé vált.
Gránit
@Sede: Ő,valóban viseli a címeres mezt,"zsoldos" ő a javából,és amíg, nem-csak magának keresi a nagy pénzt addig semmi sem számít

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.