Andrew Wardle bár férfinek született egy genetikai rendellenesség miatt hímvessző nélkül jött a világra. A férfi közel negyven évet várt arra, hogy az orvostudomány végre segíteni tudjon a problémáján.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Zsoel
"A férfi elmondása szerint minimum 100 nővel feküdt le, és ezek közül csak néhány tudtak a titkáról." Ennél a pontnál fogtam padlót a röhögéstől. :D
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Zsoel
@sokanvagyunk: Most nem is az, de... Tegyük fel, hogy felcsatolható műpéniszt használt (nyilván). Viszont nehogy már bemesélje nekem, hogy mind a 100 nővel koromsötétben csinálták, szigorúan félig felöltözve, a nők pedig meg sem mozdultak, nem nyúltak oda a farkához vagy a zacskójához megsimogatni, nem volt orális szex sem, semmi, és nem tűnt fel nekik a hímvessző természetellenes anyaga, mozgása, meg ilyenek... Ez egy hatalmas kamu.
sokanvagyunk
@Zsoel: A részletes elemzéseddel egyetértek... :))) @Dulcinea: felvetésére egy jól ismert megoldás: guggolva! vagy elizzadta? :)
Zsoel
@sokanvagyunk: És még akkor nem is beszéltünk arról, hogy hogyan játssza meg az orgazmust. :)
Dulcinea
@sokanvagyunk: De ha nincs lik, akkor mindegy, hogy guggol vagy áll...mégis hol? marad az izzadás...:)))
yazo64
Mire fütyikész állapotba kerül, lehet hogy életkorából adódóan egyből impotens lesz:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.