Budapest - Hisz a férje ártatlanságában a gyanúsítás szerint a volt szeretőjét savval leöntő orvos, B. Krisztián (43) neje.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
@Horizont: Ne haragudj, de ebben nem tudsz meggyőzni. Aki hülye az hülye, és ez a nő sötét. Aki 5 gyereket szül egy férfinak, és nem veszi észre, hogy félre kefél, és még ezek után megvédi annak úgy kell.
Abban egyetértünk, hogy mindenkinek meg van a maga "kereszetje", de nem kell cipelni ha rohad az a kereszt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
marlin
A felesége hisz . . . .
- Mennyiért??
Tüköry Lajos
Van az a pénz amiért ezt el lehet nézni egy férjnek? szerintem nincs ,még ha öt gyereket csinált neki akkor sem.
Macsi
imádom, mikor amúgy tökidegen emberek azzal akarnak megvédeni valakit, hogy milyen jó a szakmájában, meg milyen kedves volt a kölykökkel a kórházban... wazz.. a pszichopata családírtók is tök kedvesek meg udvariasak a szomszédokkal általában :D El is szoktak a népek csodálkozni, mikor végighirigeli az összes rokont...
Másik
Egy aprócska okról megfeledkeztetek; a feleség szereti a férjét.

Az első híradásokban azt olvastam, állítólag azért követte el a tettet, mert a szerető többet akart. Gondolom nem több szexet, hanem feleség státuszt.

Sok férfi nem tud, nem akar ellenállni a kísértésnek, némelyek örök vadászok, de csak nagyon kis %-uk kezdeményezi a válást a szeretőjéért. Egy menő orvoson meg úgy lógnak a nők, mint döglégy a húson. Klinikán dolgozom, tudom, látom.

A hölgyeknek jobb lenne tudomásul venni, hogyha beálltak szeretőnek, a férfinak teljessé tették az életét. Megvan a kis izgalom, a változatosság, míg otthon megvan a megszokott biztonság.
Aki férjet akar ne a máséra hajtson, keressen egyedülálló férfit.

Ezzel nem akarom a férfit felmenteni a tettei következményi alól, mert a kullancs szeretőket sem savval kell leépíteni. Ha elkövette feleljen érte, de itt a feleséget kikezdeni, hogy miért nem dobja ki, miért hisz, meg hogy oda az önbecsülése ... ugyan már! Még akkor se kell megszólni, ha minden kétséget kizáróan bebizonyosodik a férje bűnössége, és úgy tart ki mellette.
Carloshoz is feleségül ment a védője, pedig ha valaki, ő biztos tudta mi szárad a lelkén.
orogordog
Ja az 5 gyerek, megléte azért már jelent valamit 2013-ban, meg szállottság vagy ezek szerint más fejbeli hiba.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.