Szerelmi háromszög állhatott a quanticói támaszponton történt három amerikai tengerészgyalogos - két férfi és egy nő - halála mögött - írta helyi idő szerint péntek este internetes kiadásában a The Washington Post. A lap a fegyvernem egy névtelenül nyilatkozó illetékesére hivatkozott. A nyomozást folytató katonai hatóságok a gyilkosságok indítékait és az áldozatok nevét egyelőre nem hozták nyilvánosságra.

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Gránit
Jó reggelt.!Két hír is egy lapon.Angelika témái jók,és nagyon aktuálisak.A szerelem tudomásom szerint,"öl,butít,és ágyba dönt".Nem mindenki ismeri de,én maradok az ágynál.A katonákat pedig,sajnálom.
Gránit
@Horizont: Igazad van,ez a" mértani" idom,amikortól,férfi nő létezik kapcsolatként,működik.Érdekes,az ,hogy a két férfi tudott e egymásról,vagy ,a felismerés pillanata húzta meg a fegyver elsütő billentyűjét.Szerintem szerencsésebb lett volna, ha egy nagy pofozkodás során tisztázták volna ki kivel van,vagy a hölgyet ,állítják válasz elé, de így durva.
Gránit
@Horizont: Sok az igazság mondanivalódban.Az,emberi kíváncsiság,két ellenkező nemű emberek között ,létező,de nem magyarázat.Nevezett cikk tragikái,"szabad" emberként keresték a kapcsolatot.Én ebben az esetben ,nem marasztalom el a hölgyet,viselkedése miatt.Ő az örök nő, kit ugyan úgy fűti a kaland ígérete,és a"birtoklás" vágya mint a férfiakat..A házasságok,esetében,rendszerint,hosszabb idejű a "csend",és bizony igaz ,minden mi új,egyszer régi lesz,de az a szerelem mi elmúlik sohasem volt.A gyerekek helyzete, az egy külön,könyvet is megtölthet.
Gránit
@Horizont: A témához írtál,a katonák ,megnevezése nélkül,kellett,hogy a nő mindkét férfiben találjon,olyat amit szeret,és lehetett szerelmes is,náluk már ez sajnos örök marad.Igaz,csupa lemondás az élet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.