"Sziasztok, egy indonéz lány vagyok, aki most tanul magyarul. Elnézést, ha nem teljesen pontos, amit énekelek" - írja YouTube oldalán Alice. Videóját több, mint 200 ezer alkalommal nézték már meg az interneten.

Forrás: Kiskegyed
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csa-csa
Meghallgattuk!
Remek, rendkívül kellemes hangja van!!
csa-csa
ja! hallottátok ráadásul milyen lazán adta elő? fantasztikus!
jó kis country hangja van! nagyon élveztem.
csiga0771
" Én indonéz, még mindig a tanulás magyar nyelv .. Sajnálom, ha én énekelek helytelen szó .. remélem, hogy nem olyan rossz a kezdő.

Csak, hogy válaszoljon a kérdésekre, hogy miért im learning Hungarian, mert én vagyok házas, magyar ember, és én élni Eger Magyarország :)

NB: * Nagyon köszönöm a szép szavakat, hogy elsírom magam .. im happy van sok ember szereti a videóm .. Soha nem gondoltam, nem lesz nagy, mint ez .. Tudom kiejtése, hogy nem elég jó ... én tényleg nagyra értékelem minden bókot, és meg észrevételeit, én is azt sajnálom, hogy mindazoknak, akik nem szeretik a videót, mert az én kiejtése nem jó még nem, de ne aggódj, előbb-utóbb fogok, és tudtam beszélni magyar, én is bizonyítani;) "
gugli forditás.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.