Szexualitás és táplálkozás. Hogyan erősítheti egyik a másikat? A szexuális vágy és teljesítőképesség fokozásának lehetőségei mindig is érdekelték az embert. Hogyan legyünk még felfokozottabb állapotban? Milyen afrodiziákumok segíthetnek ebben?

Forrás: egeszsegtukor.hu
Feltöltő: Egészségtükör
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dulcinea
Nos mindenféle hókuszpókusz..gezemice használata nélkül, tapasztalatból mondom, hogy! Aki már egyszer is átélte a szerelmet..az tudja milyen az, mikor, első pillantásra kell neki az a másik!

Momentán azért mert "találkozni" vele, ez volt a sorsom! Barátjává válni az volt a döntésem.. De szerelembe esni vele, ez az irányításom nélkül zajlott! És a fene megette már..ha plusz vágyfokozók szükségeltetnek, hogy a lelki, és fizikális vágyak életbe maradjanak!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kamazuka
@Dulcinea: Sajna,ha a megjelenésem nem fokozza a vágyat páromnál akkor kenegethetem símogathatom,annak mán akko annyi!
Dulcinea
@kamazuka: De ilyen azért nem fordul elő veled..
pictor
Jó a sárgarépa is...-csak jól hozzá kell kötözni!:))
A Tündik bündije
Kaviár, zeller, ginszeng... ugyan már. Elég egy kis tejszínhab, amit nem a kanálról kell lenyalni, és máris megvan a vágyfokozó étel ;-)))
pictor
@A Tündik bündije: No, ez biztos tuti recept!:))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.