Szakemberek kifejlesztettek egy újfajta kenyeret, amely teljes mértékben gluténmentes, így a glutén-érzékenységben vagy más néven cöliákiában szenvedők is fogyaszthatják. Gluténmentes termékeket ezidáig is találhattak a cöliákiás betegek az üzletekben, de azok minősége és élvezeti értéke nem minden esetben egyezett meg a hagyományos lisztből készült termékekével. Már lehetőség van otthon is elkészíteni gluténmentes kenyeret! Ebben segítünk az alábbi recepttel:

Forrás: egeszsegtukor.hu
Feltöltő: Egészségtükör
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.