Idén korán köszönt ránk a húsvét, ráadásul az időjárás is jóval hűvösebb a március végén megszokottnál. A fűtést még mindig nem állíthatjuk le, ezért az akár napokon át tartó ünnepi sütés-főzés alatt nem tárhatjuk ki az ablakokat. A sonkafőzés nehéz, zsíros gőzei azonban kíméletlenül lecsapódnak a falakon, beleivódnak a bútorokba. Hogyan szellőztessünk úgy, hogy folyamatosan cserélődjön a levegő a konyhában és az egész lakásban, de közben a fűtési energiát nem pazaroljuk? Van néhány tippünk..

Forrás: Életforma
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.