A legtöbb nő arról álmodik, hogy egyszer hófehér ruhában álljon az oltár előtt és élete nagy szerelmének kimondhassa a boldogító igent. Ám vannak kivételek. Sztárpárok, akiknél az idő is igazolja, hogy papír nélkül is lehet boldognak lenni együtt.

Forrás: Kiskegyed
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ice queen
Azon elmélkedem, hogy vajon azok a nők mennyire boldogok lennének azon bizonyos papír nélkül, akiket üt-ver a papíros uruk.. vagy mijük.
Kutyafüle
@Csizmás Kond: Tehát egy férfi is lehet állapotos. Ha van farka, még nem biztos, hogy férfi.
Ha nincs farka, nem biztos, hogy nő.
Na erre varrjatok gombot. Persze, ez is Amerika,
Csizmás Kond
@Kutyafüle: ...az egészben annyi a tévedés, hogy ő sosem volt férfi és igazi nős sem...csak egy elmebeteg.
Kutyafüle
@Csizmás Kond: A gyerekkek majd könyörögnek az apjuknak, hogy szüljön nekik kistestvért:)) Na itt igazodjon el a gyerek, hogy ki az apja, és ki az anyja?:))
Amúgy jól vagy? Ment a privi.
JAJMÁR
De nem a papír a lényeg, az csak egy jogi dolog! Sztem meg az a lényeg, hogy 2 ember komolyan gondolja azt, hogy most megtalálta a párját. Ezt pedig nyilvánosan, a legjobb barátok és rokonság előtt ki is mondja, és esküt is tesz a másiknak. Amíg ez nincs meg, addig akármilyen boldog is a kapcsolat, mindig ott van egy bizonytalanság, hogy lehet, nem ő az igazi, hogy az igazit még nem találta meg. Persze, minden kapcsolat megromolhat, de az esküvő igenis fontos, még ma is. Szerintem a férfiaknak is fontos, a többségünk nem akarja sűrűn váltogatni a párját (ez is milyen, miért jobb, mint a feleség, vagy férj) esetleg csak a sztárpárok, vagy a média sugallja.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.