A szex jobban boldogítja azt, akinek a szomszédja ritkábban szeretkezik - állítják amerikai szociológusok. A Coloradói Egyetem tanulmánya szerint a szeretkezés hasonló a fizetéshez: jobban tud örülni az, aki leköröz másokat. Ez a lépést tartani akarás a szomszéddal áll a szexre is.

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Encián
A szex mindenképpen csodálatos! A szomszéd meg nem érdekel
pancho10
@Encián: Csak a lökött Amik,ilyen barmok,vagy megdumcsizzák a sövénykerítésen keresztül?Na engem hagyjanak a hülyeségeikkel, engem az boldogít,ha attól is gyakrabban tehetem mint a legszorgalmasabb szomszédom.
A Tündik bündije
Na jó, de mi van akkor, ha közben a szomszéddal is...?
Encián
@pancho10: Az Amcsik csak beszélni szeretnek róla! Az eszük mindig ott jár, ahol más, már régen a tettek mezejére lépett!:)
pancho10
@A Tündik bündije: tegezhetlek? Én a szomszéd nőre hajazok,(gyerek az apjához:apám kurvára fáj a fogam----apa:nekem is fiam csak anyád meg ne tudja).a jónak elrontója nem vagyok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.