Ezekben a hetekben van a medvehagyma szezonja. A növény kis csokrokba kötött levelei egyre több piacon, élelmiszerüzletben megtalálhatók. A fokhagymához hasonló, ám jóval enyhébb, kellemes íze, sokoldalú felhasználhatósága miatt egyre népszerűbb. Bizonyítja ezt az orfűi medvehagyma fesztivál is, ahol idén már 4500 látogató ismerkedett a medvehagymás ételekkel. Ezek közül mutatja be most 3 finomság elkészítését Serényi András, az orfűi Muskátli Étteremből.

Forrás: Blikk.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.