Katalin hercegné szakít a hagyományokkal, és hivatásos nővér helyett édesanyja segítségére számít a szülés utáni hetekben.

Forrás: Nők Lapja Cafe
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dulcinea
Csak helyeselni tudom! Igazi támogatást, úgyis csak a család tud adni..
Dr plágium
Inkább az édesanyjának kellene beköltözni a palotába, hiszen a babának az a jó, ha a saját otthonában kezdi meg az életét...
pbalage
Főcím értelmezhetetlen. Már mai szinkronos filmeken is nagy divat névelő lehagyása. Csodálatosan értelmezhető így főcím. Felrobbanok ettől stílustól.

Helyesen:
A főcím értelmezhetetlen. Már a mai szinkronos filmeken is nagy divat a névelő lehagyása. Csodálatosan értelmezhető így a főcím. Felrobbanok ettől a stílustól.

bocsánat trollkodásért. (vagyis bocsánat a trollkodásért), de már rohtul unom, hogy mindenkinek elromlott z betűje billentyűzeten, meg tévébemondók is állndó kihgyják zt névelőt. Már minden nézhetetlen és olvshttln mi médiábn.

Bocsánat még egyszer is, nem szoktam ezt csinálni, csak már kiborult a bili.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.