Az ápolatlanság jele-e a borosta vagy pont ellenkezőleg? Divattá vált az arcszőrzet? Hogyan tetszik a nőknek, és hogyan hordják szívesen a férfiak? Száznegyven ember - férfiak, nők, fiatalok és idősek – véleményét kérdeztük ezzel a témával kapcsolatban. Az ókori Egyiptom korai időszakában a férfiak vörösesbarnára festették és bodorították szakállukat. Számukra a szakáll a magas pozíció jele volt. Később borotválkozni kezdtek, de ekkor is gyakran ragasztottak fel álszakállat. Nem véletlenül esett a választás a vörösesbarna színre sem. Az ókori Kínában a vörös a bátorságot és az erőt szimbolizálta.

Forrás: firstman.hu
Feltöltő: Firstman.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Rézangyal
Szeretem, ha férfi arca sima. Engem látványra és érzetre is nagyon zavar a borosta. Ápolatlan benyomást kelt.
Dulcinea
Há' most nem is tom melyiket válasszam..:))
Zsoel
@Rézangyal: Jól van, jó ezt tudni... Akkor megyek, megborotválkozom, úgyis fürödni indultam, meg holnap vasárnap van. :)) :P Szerencsére én a kevéssé szőrös hímek közé tartozom, elég, hetente 2-szer borotválkoznom. :))
Amúgy ez embertől függő, mert van olyan férfi, akinek felnőttkorában is alig kell heti 1-szer vagy 2-szer megborotválkoznia, olyan lassan és ritkán nő a szőre, meg van olyan is, aki már középiskolában is reggel elmegy frissen borotválkozva, délutánra meg kiveri a smirgliszerű borosta... Persze, az ilyen általában amúgy is olyan szőrös látványt nyújt, mint egy gorilla. :))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.