Budapest — Házi őrizetbe kerülnek azok a sorozatgyilkosok, akik előtt kedd reggel nyílt meg a börtön kapuja – tudta meg a Blikk. R. Elemér (51) és két családtagja, akik a vád szerint védtelen időseket gyilkoltak és raboltak ki, azért hagyhatják el a fegyintézetet, mert letelt az előzetes letartóztatásban tölthető négy év, és ügyükben nem született ítélet.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

honeykiss
Brávo...üdv.igazságszolgáltatás így kell ezt :((((...a becsületes tisztességes emberek meg hullanak,mint a legyek...
pacsni
szègyen gyalàzat,amit ezek a biròk is muvelnek! Igaz viktor nem birò, de ebbe nem szòlbele, mert nem pènzrol van szò! Es a a pimasz handonèni, az sem càfolmeg semmit, csak a Demszky ès kompani pert, àtkuldte Miscolcra, vagy Kecskemètre? mit tudomèn hova! Most mindenki hallgat, remèlem ezek a csirkefogok elmennek majd a handoèkhoz, es adnak neki egy kis leckèt!
Dulcinea
Azért felháborító, hogy gyilkosok..és mégis szabadlábon lehetnek...szabadon élhetnek, közöttünk!
zipper
Balog EMMI biztosan szabaduló bulit szervez...
varirmag
Sorozatgyilkosok ! Kiengették őket. A jog(?)védők a taszosok az A I. és a mindig aggódó politikusok miért hallgatnak.Miért kapnak ilyenkor szájzárat ? Kik azok a bírók akik négy éven keresztül felvették a fizetésüket amiért nem dolgoztak meg ?
Vagy azért fizették őket hogy a mocskokat szabadon engedjék ??? Mi folyik ebben az országban ???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.