Bele lehet szeretni valakibe virtuálisan? Velem úgy érzem, hogy ez történik. Két hónapja kezdtem csetelni egy férfival, akivel már régebbről ismertük egymást, de nem volt köztünk soha semmi. Neki is volt párja, nekem is, nem is gondoltunk rá, hogy valaha is lehet ebből az egészből valami. Aztán egyszer csak összekavarodtunk, és elkezdtünk beszélgetni írásban. Persze annyi előnyünk van másokkal szemben, hogy mi tudjuk, hogy nagyjából hogy néz ki a másik, hiszen találkoztunk már, igaz, nem mostanában.

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dulcinea
Lehet, hogy azért nem akar találkozni veled a partnered, mert ő, nem érzi ugyanazt, a szerelmet, amit te érzel iránta! Mindenesetre, nem árt ha tisztázzátok egymással az érzelmeiteket, sok minden lehetséges, még az is, hogy esetleg neki gyors a te tempód, és nem készült fel a találkozásra!

De van olyan érzésem, hogy csak te szereted! Tudod miért? Mert ha Ő is szerelemmel szeretne téged, akkor nem lenne előttetek lehetetlen! Nem lenne akadály...mert ő maga is tűzön vízen keresztül menne érted, miattad, csakhogy láthasson, csakhogy hallja hangod! Nem találna ezer kifogást a találkozás ellen! Tudod, az igazi szerelem, nem ismeri az akadályokat, a távolságot...az igazi szerelem csak fényt, az életet, az egymás utáni igaz vágyat álmot, beteljesülést ismeri! Az igazi szerelem ezért is ontja gyönyörű fénnyel , szárnyas kincseit!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.