Még a hatóság embereit megdöbbentette az bekattant anya, aki brutálisan véresre verte két kisfiát. A rendőröknek kellett lerángatniuk az őrjöngő asszonyt a gyerekekről.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyanya001
Amerikában nem cicóznak, elveszik a tőle a gyermekeket !
Remélem nem ússza meg kaptár nélkül ez a bamba némber !
gabrella
Csak az a baj,hogy ennek a gyerekei is ilyenek lesznek!
Dulcinea
Degenerált, drogos némber...az oroszlán is sírva enné meg..
honeykiss
HA ez 35 akkor én 12 vagyok...megtaposni és diliházba dugni...de valóban gabrellának igaza van sajnos a gyerekei is így fognak viszonyulni majd a családjukhoz...
adsl70
Nem akarom megint a Lenygel példát felhozni, de ott tudják kezelni a dolgokat, ott van alternativa kivel hogy kell banni és kit visznek kezelni. Nálunk mindenkit bevisznek a rendőrök, látható a nő nincs magánál és ha lenne olyan kórház esetleg lehetne kezeltetni. De nálunk tabu a pszichiátria ki fél ennyire kormány szinten elképzelhetetlen.
www.fakt.pl/Desperat-chcial-wyskoczyc-z-4-pietra,artykuly,90436,1.html először kezelni kell a betegeket és nem krimizálni... lehet azt mondjuk drogos és ha csak egy elkezelt diabétesz?? alacsony a inzulin szintje és delirál .. sok ilyen van
Dr plágium
Az jutott eszembe, hogy nyilvánosságra hozzák az ilyen lények fényképét, nálunk még a gyilkosokét sem, mert jogaik vannak.
Azt a némbert jobb lett volna, ha agyonverik ott helyben a rendőrök.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.