Magyarország — Felkavarta a közvéleményt Blikk autóhitelesekről szóló cikksorozata. Az autóikért egy-egy lakás árával tartozó emberek ezrei azonnali megoldást követelnek a törvényhozóktól.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr lóherre
Persze úgy mint a földosztásnál, vagy a trafik pályázatnál ( testvér, koma,gyerekek,CBA tulajdonosok, szomszéd haverok, Fityessesek), kész röhej ami itt történik e magyar "köztársaságban" országban.
miazavalami
@dr lóherre: Legfeljebb az ócsai lakóparkba lesznek parkolók is.
Január
Mikor lesz az a rendteremtés, nagyon jó lenne, ha minél előbb. Ha már a politikusok is egyetértenek ezzel a lehetetlen helyzettel, ami kialakult. Jó lenne, ha összefognának végre! Az állampolgárok - a kis emberek érdekében cselekednének is, s megoldanák ezt a lehetetlen, kiszolgáltatott helyzetet.
Nyújtsanak már "béke jobbot "a pártok egymásnak, és oldjanak már meg egy égető társadalmi problémát, aminek okozásában nem kis részük volt.- attól függetlenül, hogy jön a választás - és ne az ellenséget lássák egymásban, hogy visszanyerjék a választók politikusokban való bizalmát, mert ezt alaposan eljátszották az utóbbi években.!
Silver
Jaja ez ügyben is 2hét alatt rend lesz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.