Nem értik a szülők, miért gyanúsítják őket szándékos emberöléssel kisfiuk halála miatt. A kórosan sovány Benjámin (†1,5) szervezete több hónapnyi éhezés után adta fel a harcot, összeomlott a keringése. A másfél éves kisfiút szülei nem etették megfelelően, csak anyatejet kapott, és halálakor alig nyomott többet négy kilónál. F. Balázst (34) és E. Ildikó Rebekát (36) múlt hét pénteken helyezte előzetes letartóztatásba a bíróság.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dulcinea
Tömény hányingerem támadt ettől a lénytől! Kéretik azonnal, ide a kezem közé...és én sem fogom érteni, hogy miért sikítozik, mikor forró olajjal locsolgatom! hiszen az nekem nem fáj...én nem érzem..
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
fefe0741
@kedwes: Szép világ,és még tanuljunk meg imádkozni
kecskes laszlo
Tehát ez az egyetemes emberi jog,hogy hagynak hatóságok,szervek meghalni egy kisgyereket, mert a magántulajdon szent és sérthetetlen. Na ezért voltak azok a társadalmi átrendeződések,amiket ma ki sem lehet a szánkon ejteni.
kedwes
@fefe0741: Nos! Ha a Jó Isten "személyesen" kérné, hogy imával előbbre jutunk, elgondolkodnék. Mivel a a vallást kifejezetten megvetem, nem az Isten létezését!
De, ki az, a más, aki erre "kérhetne", pláne parancsban?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.