Meghalt egy másfél éves gyerek a Fejér megyei Agárdon, mert szülei hónapokon keresztül alig adtak neki enni és inni - hangzott el szerda este az M1 Híradójában. A TV2 úgy tudja, a család fénnyel akarta táplálni a gyereket.

A vasárnap kiérkező mentők már nem tudták megmenteni a gyermek életét. A Híradó információi szerint a vállalkozóként dolgozó, jó körülmények között élő szülők orvost és védőnőt nem engedtek be a házba, a szociális ellátást visszautasították.

A TV2 úgy tudja, nem anyagi okok miatt halhatott éhen a kisfiú, hanem azért, mert a szülei fénnyel akarták táplálni.

Az első orvos szakértői vélemény szerint a másfél éves kisfiú krónikus alultápláltságban szenvedett, és gyakorlatilag éhen halt. Fél évesen még hat kiló volt, halálakor már csak négy és fél.

A rendőrség büntetőeljárást indított a szülők ellen, akik szabadlábon védekezhetnek.

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

miazavalami
@Tekla: A csecsemőket havonta az orvos a ligában megvizsgálja. Mérik a súlyát stb. Hogy rendesen fejlődik - e? Nem gyógyszert írnak fel az egészséges gyermeknek! Ha lett volna gyermekem , én bizony vittem volna, és a védőnő is jöhetett volna , hiszen megnyugtató , hogy egészséges a baba! Főleg első gyermeknél ahol a szülők tapasztalatlanok , a rokonok pedig egymás ellen beszélnek , adnak "tanácsokat"
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Tekla
Ekkora betegségtudat kialakitáshoz ,elég sokat kellet agyakat mosni. A alapban gyerek egészséges . Baleset vagy nagyobb probléma estén kell az orvos ,de csak azért ,hogy nézegesse nem -e talál valami kis eltérést amivel agyon antibiutikumozza ,vagy kezelheti ,hogy legyen munkahelye ,azért nem kell orvoshoz vinni. Milyen jól felnőttünk mi is anélkül ,hogy 6 éves kor előtt tudtunk volna arról ,hogy létezik orvos! Aki meg nem volt életképes ,azt pont a következő generáció védelmében ,hagyták meg halni ,aztán meggyászolták, és jött a következő immár egészséges gyerek. Ma külön intézetekben tartják életben az életképtelen gyerekeket miközben ,éheznek ,fáznak a megszületett egészséges gyerekek. Ezt csak én látom így,vagy a természetes élet gondolata is már kihalt?
QQCSI
@Dr plágium: Zsömlére nem emlékszem, lehet, hogy még nem voltam itt.
Tisztelem az orvosokat (is), ezért biztosan felfigyeltem volna rá...:(
miazavalami
@Tekla: "...Aki meg nem volt életképes , azt pont a következő generáció érdekében hagyták meghalni..."
A fiad egészséges , és 38 éves. Remélem ilyen egészségesek lesznek az unokáid is , mert ha ne adj isten betegen születne akkor te hagynád meghalni! :-(
Dr plágium
@QQCSI: Zsömle is mindig az orvosokat mocskolta.
Dr plágium
@Tekla: Vissza terelnélek a témára, ismét megkérdezem: Szerinted helyes, hogy 4 felnőtt halálra éheztetett egy kicsi gyermeket?
soljanka
Miért csak a szülőket csukták le?
A nagyszülők asszisztáltak. Vagy bűnpártoltak. Csak van valami paragrafus!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.