Lám-lám jön a jó idő, hurrá, vagymi! A nyár pedig sokaknak egyenlő a hűtött sörrel. A sörgyártás valószínűleg egyidős az emberiséggel. Már az ókorban is, például a Kék Nílus térségében találtak edényeket, melyekben sör származékot fedeztek fel a tudósok. Ezekben az időkben mind a rabszolgák, mind a módosabbak hozzájuthattak sörhöz, hiszen előállítása nem volt „nagy ördöngősség”.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
miazavalami
@lópicigáspár: Jó akkor mit szólnál ha a nejed ázna el? :-))) Én is megiszom néha egy pohárka sört , vagy pezsgőt , de aszt hiszem többen nem élnék túl. :-))
lópicigáspár
@miazavalami: Nálunk egyenjogúság van. Ha be akar rúgni, szíve joga, mindketten roppant toleránsok vagyunk egymás iránt, tehát ha én neaggyisten "elfáradok", nincs jogalapom kritizálni, ha ő is így tenne. Azt hiszem 15 éve volt utoljára spicces (de nagyon:-)) A szülinapom volt és eltökélt szándéka volt ugyanazt meginni, amit én. Hatalmasat hibázott. Még másnap este is beteg volt szegény. :-)
miazavalami
@lópicigáspár: jaj istenem! Legalább ápoltad szegény amikor másnapos volt? :-)
Nálunk is egyenjogúság van! Én is megihatnám azt amit Papus... , ha bírnám. :-)
lópicigáspár
@miazavalami: Ha én lettem volna, kutyaharapást szőrivel! De szegénybe csak az aszpirint tudtam beletuszkolni jéghideg szódával! :-)
miazavalami
@lópicigáspár: Én belehalnék... :-) De akkor nem akadok ki ha Papus kicsit felönt a garatra... , jó kedve van és hamar elalszik. Majd 30 év alatt 3 - szor volt berúgva. De akkor nagyon...
zipper
"...a sörgyártás egyidős az emberiséggel" - ezt magyarázom az asszonynak, de nem érti meg, mi lesz az emberiséggel, ha az összes ősi szakma - mint a sörfőzés - elvész az idők homályába...elcsökevényesedik az emberiség !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.