A fülzúgás (tinnitus), mint akusztikus stimuláció nélküli hanghatás, rendszeresen visszatérő kérdése a fül-orr-gégészetnek, mert a probléma nem minden esetben kezelhető hagyományos orvosi beavatkozásokkal. Közös gondja orvosnak, betegnek egyaránt.

Forrás: egeszsegtukor.hu
Feltöltő: Egészségtükör
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
Én is ismerem a "Csend hangjai"-t, de az csodaszép...!
silber13
Igen, ez így igaz...DE...! És ott van az a DE...Ebben az esetben a pánsíp varázslata, az a semmihez sem hasonlítható, mindenkit elvarázsoló hang. A pánsí - szerintem - tud szomorkodni, álmodozni, a hallgatóságot a csillagokba repíteni, szerelmet vallani, szeretni, és sok minden máts is tud, de egyre nem alkkalmas. Nem tud durván megszólalni. És ezért egyedülálló, ezért csoda...
silber13
Nem tudom, de, ha Simon és Garfunkel fogékonyabb, akkor ezt a számukat pánsípra hangszerelik. Mindenesetre, aki erre rájött, az nagyot alkotott és egy jó számból csodát varázsolt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok