Elsősorban a külföldről érkező termékek esetében találnak veszélyes vegyszereket az ellenőrök. Magyarországon a legbiztonságosabb a növényvédelmi rendszer. A zöldségeken, gyümölcsökön található szennyeződés sokszor nagyobb bajt okozhat, mint a permetszermaradvány.

Forrás: Kiskegyed
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ice queen
Csak akkor van gond, ha félreérthető a kiírás a boltban és az amúgy magyar élelmiszerről is kiderül, hogy máshonnan származik, lásd: kalocsai paprika
dömdödöm
nálunk a legbiztonságosabb a növényvédelmi rendszer . Minden nálunk a legjobb ,a legbiztonságosabb itt minden olyan k.. va jó csak az a baj hogy az ellenkezője az amit tapasztalunk ,mindenben utolsók között vagyunk ,semmi sem működik rendesen az emberek dögledeznek a sok szeméttől amit megetetnek velük ,és hánynak a sok hazugságtól amit letömnek a torkukon .
SLAakku
A cikk nem emliti, hogy sok esetben emberi fekáliával trágyázzák és öntözik a szamocát a dinnyét. Szinte minden zöldség tartalmaz nitrátot mert ilyen vizzel öntözik és tisztitják is. Magyarország kis területén van nitrátmentes viz. Onnan tudható, hogy amikor otthon csap alá mosásra kerül a nitráttal szennyezett zöldség akkor sikamlós mintha szappan lenne rajta. A salátán szinte minden esetben van nitrát. Vagy megeszed vagy eldobod? Lemosható-e egyáltalán?
QQCSI
A CVBA-ban a gyümölcsök fölött tábla:
A citrusfélék héja fogyasztásra nem alkalmas.
Nem biztos, hogy szó szerint idéztem, de majd hanyatt estem!
Egyrészt, mert eddig jól megmosva szoktam citromkarikát tenni a limonádéba például.
Másrészt azért, mert ezt az őszinteséget nem reméltem volna!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.