Leszedtem az első csokor gyöngyvirágot. Imádom a kis fehér virágait, az illatát, az egyszerű szépségét. Fehér virág mániás vagyok. De a gyöngyvirág mellett egy másik illatot is beloptam a lakásba... Almás pitét sütöttem. Egyszerű, klasszikus almás pitét, amit mindenki ismer, és mindenki szeret. Ráadásul nem is nehéz elkészíteni. (Ha az embernek van egy robotgépe, ami megreszeli az almát, mert a kézzel reszelés... Jaj.)

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dulcinea
@Angelika: Drága szívem...munka közben tessen kérem odafigyelni nem kapkodni...! egyébként velem is előfordul néha hasonló baleset!:)) De attól én még a fent említett okok miatt szeretek minden kézzel készíteni...Egy kicsit több idő..egy kicsit macerás..de élvezem az alkotás szépségét:))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
trampli
@Dulcinea: Nos, most bejelentem, hogy le kell lépnem! Sok választ várok, s majd igyekszem mindre válasszal is élni!!! Nem csak itt, hanem másutt is!
Dulcinea
@trampli: Jesszusom!!! Segítség..ööö..izé teccik kérem parancsolni...Úgy tűnik tényleg nagyon meleg lehetett ma..
ila51
Ma voltunk Szentendrén , és a Lola cukrászda híresen finom fagyijából ettünk. A pulton volt egy nagy csokor gyöngyvirág , és az ellépők mindegyike megszagolgatta . Szép lett a tekintetük :))
Angelika
@ila51: Akkor mellettünk mentél el. :D Mi Budakalászon vagyunk. :)
silber13
@trampli: A stílus azonos a nick névvel! :-))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.