Az elmúlt napokban Hujbert Ferenc vallotta be, hogy alkoholizmusának egy speciális módszerrel kíván véget vetni. Méghozzá a testébe ültettek kapszulával, amelyre ha ráiszik, akár meg is halhat.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

54 hozzászólásarrow_drop_down_circle

yazo64
@csegala: A cigit nem szereti, de támogatja kebelbarátait hogy szép hasznot húzzanak a bagó forgalmazásából...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
pacsni
Szerintem sokkal tobb mint 1 millio a rèszegember,mert màr a Kàdàridelyèben mikor mèg kicsivoltam, màr reggell mikor mentem az ovodàba, màr a foldon fetrengtek a rèszeg hugyos emberek. Mikor meg màr nagyobb lettem megàllitottak a kulfoldiek a koruton ès kèrdeztèk tolem, hogy mièrt ilyen àllapotba van ez a szerencsètlen. Sokszor szegyeltem is magam az o helyukbe.
silber13
@Dulcinea: Ha így folytatja, Tramplinak még gondjai támadnak..!
Dulcinea
Undorodom az elmebeteg, magukról sokat képzelő alkoholista degenerált barmoktól! Az olyan lelki nyomoroncoktól, akik képtelen tükörbe nézni...és magukba elmélyedni, sajnálatos emberi csökevények.
silber13
A stílus, maga az ember...Fékezze magát hölgyem...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.