Gyöngyvirágból készített rántotta ölt meg egy székesfehérvári bokszedzőt. A férfi maga gyűjtötte be a a növényt, azt hitte: medvehagymát szed. Szakemberek figyelmeztetnek: a két növény nagyon hasonlít egymásra.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ila51
...csak száz forint a friss megvehagyma ! ...a moszkván
na azért nem mertem még venni tőlük , pedig kínálják fennhangon a románok
Dulcinea
Valami nem stimmel...a macihagymának erőteljes hagyma szaga van! És sehogy nem gyöngyvirág illatú...mi történt a szaglószervével?
silber13
Szeencsétlen edző vagy nagyon bízott a szerencséjében, vagy gőze nem volt arról, milyen veszedelmes a játék, amit játszik.. Hát, nem nyert!
lenhardtibolya
Nem érezte, hogy nincs a jellegzetes "illat" ami a medvehagymát minden mástól megkülönbözteti? Aki ennyire nem ismeri a növényeket, az jobban teszi, ha a piacon vásárol. Szerencsétlen embernek most már hiába mondjuk az okosságokat...
Kutyafüle
Sajnálom szerencsétlen embert, de a medvehagyma annyira fokhagyma illatú, hogy nem lehet összetéveszteni a gyöngyvirággal. Sajnos ő úgy járt, mint sok gombaszedő.
Remélem ez az eset nem riasztja el a hagymaszedéstől a kirándulókat. Már messziről lehet érezni az illatot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.