Hol nincsenek kerítések? Ahol igazak az emberek, vallják az őrségiek, de a hazai turisták is hamar átérzik, hogy Vas megye délnyugati részén, illetve a szlovéniai Muravidéken található évezredes települések varázsát nemcsak a fenséges táj és a lenyűgöző történelmi emlékhelyek adják.

Forrás: Blikk.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Kutyafüle
@silber13: Ha a gugliba beütöd, hogy Őrség, rengeteg programot találsz, és olyan varázslatos helyeket, amit érdemes lesz meglátogatni. Ne hagyd ki a Lenti Termálfürdőt, és főleg az Energia Parkot.
varrólány
@silber13: Én is olvastam, sajnos nagy a szegénység arra (is).
De az a környék nagyon szép lehet.
silber13
@varrólány: Tudod, ha egyszer nekiindulok, mert mehetnékem támad, akkor nekem a táj, a látvány az elsődleges, nem érdekel, hol lesz majd este szállásom, mit fogok vacsizni, van tarisznyám, esetleg csobogó forrásvizet is találok, ahol erdei madarak éneke mellett megtöltöm a kulacsomat, majd ismét felpattanok az apostolok lovára... És megyek...Akkor pedig a lelkem megtelik széppel, jóval, s tán én is megváltozom kicsit a természet szelíd szavára...
silber13
@varrólány: Köszi, ha rám jön az írás, akkor ilyen stílusú leszek. Lehet, baj...
varrólány
@silber13: Dehogy baj, sőt nagyon is nagy kincs.
A héten Krúdyt olvastam a diófa alatt madárdallal fűszerezve! .:-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.