Ha nem lenne elég a Tóth Lüszi ügy, Tamara igazságtalannak vélt kiesése az sms-szerver miatt, vagy éppen az, hogy a zenekar csak dísznek volt a versenyzők mellett, akkor itt az újabb összeesküvés elmélet!

Forrás: kiskegyed.hu
Feltöltő: Macsi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Zwei
"Miután azonban kiderült, hogy sem Tamarára, sem Hienre nem fogadták el a szavazók sms-eit, sokan úgy vélik, hogy nem a közönség dönti el azt, hogy ki legyen a győztes!"

- naív kis gombnyomogatók!:D
- ezek, talán még a törvények szavasánál is nyomogatják a telójukat?:-)
- ennyire naívak:DDD
- vagy mik?
Ramadan
de azért nem ártana tudni az igazságot
Zwei
"Hogy milyen jól teljesítünk, az nem csupán adottságainktól és keménységünktől függ, hanem a társadalmi háttértől, összeköttetésektől, családi kapcsolatoktól, és - nem utolsósorban - attól, hogy milyen jól teljesítettek korábban szüleink. Az élet nem közönséges futóverseny, hanem váltófutás. Rengeteget számít, hogy az előttünk futónak mekkora az előnye, amikor átvesszük a kezéből a stafétabotot."

William Rapsberry
Zwei
viktorkára gondoltam, meg a pukájára:-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok