ByeAlex elrepült az Eurovíziós Dalfesztivál helyszínére, a svédországi Malmőbe. Előtte üzenetet intézett a néphez, olyan hangulatban, mint amilyenben az Oscar-díjat szokták átvenni. Köszönöm, köszönöm, köszönöm.

Forrás: hajdupress.hu
Feltöltő: HajduPress
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
trampli
@trampli: ... sajnos, mi magyarok, nem tudjuk megbocsátani, ha más nyer!
leszúrt rittberger
Csak ne gúnyolódjon inkább, mert ha jól rémlik az előadóművészek a kommenthuszárokból szoktak megélni, ők mennek el a koncertjeikre, ők veszik meg a zenéiket...
A Tündik bündije
Ez a gyerek minden szempontból egy időzített bomba. Amit produkál, az annyira nem hétköznapi, hogy kétesélyes a szereplése. Vagy akkorát fog bukni, hogy jövő ilyenkorra sem fog magához térni amiért kíméletlenül lepofozták az egoját, vagy pedig valami előkelő helyen fog végezni, és akkor pajzsra lehet emelni. Középutat nem nagyon tudok elképzelni.
silber13
@A Tündik bündije: Pajzsra emelni? Inkább az " ezzel, vagy ezen" lehetőségek közül az utóbbi tűnik hihetőbbnek! Ahogy az antik világban a spártai anyák mondták csemetéjüknek..
Hellcat
Vissza se gyere hülye hipster. Szégyen hogy őt küldték ki.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok