Egy magyar burzsujnak itthon csak a magyar tenger jut. Nem kell azonban elkeseredni, hiszen Portofino helyett Balatonszemesén is utolérhet minket a Dolce Vita. Jó időben akár a Balatonra is kifuthat a jachtunk, amely a környezettudatosság jegyében természetesen hibrid változat. Nem kell feltétlenül azonban 50-60 millió forintot áldozni a hajóvásárlásra, hiszen lehet bérelni is: egy hét nyáron mindössze 1,4 millió forint... [...] Bővebben!

Forrás: Burzsuj
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Levendula
József Attila: Szabados dal
Ahol nincsen villanylámpa
gyújtsd a burzsujt gyertyalángra,
ahol nincsen hús a babban
füstölt burzsuj főjjön abban,
ugy biz édes cimborám!

Rossz cipőd nem ér egy füttyöt?
Burzsujszemmel kend a bütyköd;
hát az ablak? vedd a sorját -
gitteld be a burzsuj orrát,
ugy biz édes cimborám!

Hol titkolni kell a harcot,
burzsujbőrbe kösd be Marxot;
ha nem Marxot, akkor inkább
Bakunint és Kropotkinkát,
ugy biz édes cimborám!

Egyre többen, egyre jobban,
irtsd a burzsujt megfontoltan; -
aki gyönge anyámasszony,
az csak százhuszat akasszon,
ugy biz édes cimborám!

1927. ápr.
dömdödöm
régi probléma ez kedves barátaim ! amig emberek éhbérért dolgoznak addig vannak és remélem egyre kevesebben akik ellopott, elsikkasztott , törvénytelenül megszerzett pénzekből luxus életete élnek .
Még egy rózsadombi villa + még 1 medence hogy bent is legyen új mercédesz mert azt kötelező megvenni hogy tudjanak feszíteni az utakon Az esetek nagyobb részében a fej üres a becsület szintje pedig alacsony :-(((((((((((((( Semmi hasznára nincsenek a társadalomnak . :-((((((((((
dömdödöm
Ráadás képpen a szóbanforgó egyének rosszul menedzselt már meglalkításakor elcseszett életképtelen vállalkozásokat üzemeltetnek főleg a hozzáértés hiányában és ahhoz sincsen elég eszük hogy megbízzanak olyan tapasztalt embereket jó alapos körültekintéssel akik értenek az általuk beindított üzlethez . Ebből logikusan adódik a nem hozzáértő és véletlenszerűen vagy hanyagul kiválasztott alkalmazott aki az esetek többségében rokon ,ismerős vagy haver , barát akinek alkalmazásának esetében esélye sincs a rábízott feladat szakszerű elvégzésére . A végkifejlet ? Gyors csőd ! All money lost unfortunately !
dömdödöm
A világ és a követelmények oly gyorsan változnak hogy már a hangyaszorgalom sem képes kompenzálni a valós tudást és az elméleti és gyakorlati tapasztalatot .Nálunk sokan úgy hiszik hogy igen . De tévednek !
bakegya
A luxushajóikkal befoglalták a révfülöpi parti sávot is,ezért kerül egy napi belépő 1200-ba.Ha egy szűken négytagú család együtt szeretne úszni,strandolni nem bírja megfizetni.
A helyben lakók és nyaralótulajdonosok is ki vannak tiltva már a költségek következtében a saját hazájukból!
A jachtok és a külföldiek bezzeg a szolgáltatók zsebeit tömik,adómentesen./még a halőröket is megállítják a portán.
Nauta
simicska B.füreden építtet közpénzen jacht kikötőt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.