Hátulról belement egy autó Schobert Norbert cirka harmincmillió forintot érő autójába a budai alsó rakparton - adta hírül a Blikk.

Schobert Norbert és felesége, Rubint Réka fehér cabrio Porschéjukkal haladtak a budai alsó rakparton, amikor egy Citroen hátulról beléjük hajtott - írta a Blikk, "olvasóriporterére" hivatkozva, fotókat is közölve az esetről.

Összetörték Norbi 30 milliós Porschéját

A szemtanú szerint Norbi végig nyugodt volt, de úgy tűnik, a beléjük hajtó autó vezetője nem ismerte el vétkességét, mert a rendőrség is megérkezett a helyszínre, közlésük szerint a felelősség megállapítására. A fitneszguru Facebook-oldalán azt írta, egy eléjük vágó robogós miatt kellett rálépnie a Porsche fékjére.

A Citroen jobban összetört, Norbi luxusautójának csak kissé benyomódott a hátulja, de emiatt vélhetően cserélni kell az egész hátsó elemet.

Schobert Norbi a Facebookon is megosztotta az eseményeket a rajongóival. Mint írja:

"Nyugodtan araszolok haza Rékával a rakparton, szemben egy robogós kielőz és bebicskázik. Én fékezek és jobbra lehúzódok. Erre a mögöttem jövő - mellette egy terhes nővel - jól telibever. Azt mondja a motoros a hibás, meg én, mivel túl erős a fékem. A motoros boldogan elhúzott. Két óra ügyintézés, rendőr és jó csomó olvasóriporter, de egy szót senki nem mond: Segíthetek valamit? Ez egy ilyen ország...."

76 hozzászólásarrow_drop_down_circle

X-ray
Tegnap sütött a nap.Hét ágra. Mégis fel volt húzva a "porse" teteje... Vajon miért? Csak nem fáztak? Vagy féltek attól, hogy valaki megint belé köp?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
JAJMÁR
"Ez egy ilyen ország!" - de mit vár? Összedobjuk a kárát? Na nem! De a nemzeti összefogás dalát küldöm neki. Nem vagy egyedül Norbi... :D
entero
@Kutyafüle: Én már semmin nem lepődöm meg...:-))
A fekete Lord
Elnézést kérjek az érintettektől? Na, inkább nem!
30 milláért, a hülye is tud autót venni!:D
A fekete Lord
Nem kell csodálkozni a magas árakon:D
Hiszen ezek, mindegyike céges autó!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.