Kolléganője, Pikali Gerda Rékasi Károly eddig titkolt kedvese, akivel a József Attila Színházban játszanak együtt - állítja a Bors.

A lap szerdai számában azt írja, hogy tévés és színházi berkekben hetek óta suttognak a színész és a nála tizenhat évvel fiatalabb Pikali Gerda kapcsolatáról.

- Az utóbbi időben már nyílt titok volt a Barátok közt stábjában ez a szerelem, csak idő kérdése volt, mikor kerül nyilvánosságra - mondta a napi sorozat egyik résztvevője.

Gerda két gyermek édesanyja, a közelmúltig a Big Brotherben ismertté vált Csongrádi Géza felesége volt. Mostanában többször lehetett hallani arról, hogy válságba került a házasságuk.

Rékasi 29 év után szakított Détár Enikővel. A „vesztes" félért sokan aggódnak, mivel az utóbbi években Enikő idegei többször felmondták a szolgálatot - írja a lap.

Pikali Gerda ügyvédjén keresztül azt közölte: nem felelnek meg a valóságnak azok a hírek, miszerint miatta futott volna zátonyra Détárék házassága. Munkakapcsolaton kívül semilyen más kapcsolatban nem áll Rékasi Károllyal - üzente.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Kutyafüle
Bármilyen hosszú is lehet egy házasság, bármilyen szépnek is látja egy kívül álló, azt soha senki nem tudja, hogy mi van a felszín alatt.
De az már igaz, ha egy 50 éves nőt elhagy a férje, nehéz talpra állnia.
űrbán
Gerdus előző farka: "Géza, 32, Szeged, kőműves" Nyehe :D
szaboria1
@A fekete Lord: Nem mindegy Rékasi vagy Répási.
Manhattan
Még friss az ügy. Illedelemből futnak még pár kört, aztán már felvállalhatják a dolgot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.