Alapjában véve jó kedélyű embernek tartom magam, de mostanában egyre jobban eluralkodik rajtam a pánikhangulat. Egy diplomával már rendelkezem, most azt folytatom mesterképzésen, azonban most úgy érzem betelt a pohár, elegem lett belőle. Sok az olyan felesleges tantárgy, amelyek nem érnek semmit hosszútávon, és nincs erőm, sem kedvem velük foglalkozni, legszívesebben otthagynám most az egészet, pláne, hogy mostanában kell szakdolgozatcímet is választani, ami még több felesleges munkával kecsegtet, ugyanis nagyon úgy néz ki, hogy állásom nem nagyon lesz ezzel a diplomával, hiába mesterszak. Pedig ígéretesnek indult, az alapképzésen nem is szembesültem ezzel az érzéssel. Ha állások között nézelődök, sosem találok olyat, amihez én értenék, vagy ahova felvennének.

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ila51
Csak egy évre menjen el hajléktalan szállóra önkéntesnek , majd mindjárt megbecsüli a lehetőségeket !
Kutyafüle
Kedvesem, majd a harmadik diplomád után is eluralkodik rajtad a pánikhangulat. Attól fogsz rettegni, hogy mikor közlik veled, hogy elmehetsz, önként:))
aztán a huszadik munkahelyen is közlik veled, hogy túlképzett vagy, ennyi fizetést nem adnak..
Tök mindegy, hogy mennyi és milyen tantárgyakat oktatnak, úgyis minden a gyakorlatban dől el.
A szakdolinál pedig az a döntő, hogy ki a konzulensed:)) Azért ha becsületes vagy, kb 6 hónap alatt végzel vele:))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.