Valljuk be, Alexet az elmúlt hetekben eleget bántották. Talán ezért is védekezik pókerarccal, minden érzelmet magába fojtva.

Forrás: Story Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Tootsy
Persze, hogy mindenki bantotta, mert szegenyke szinpadra allt egy versenyben, amihez nem volt egy jol megirt zene, viszont bugyuta volt a szoveg is, nem volt gyakorlata, - ezen meg lehet persze javitani -, de hangja sem volt, (ezen is lehet alakitani ha igazan akar ezen a palyan valamit), sot, fellepesi ambicioja a legkevesbbe, a tehetsege pedig atlagon aluli, a kulseje pedig szinten ott volt a "futottak me'g" rovatban (sem)...Az ujsagok szerint a menedzserei nyomtak-toltak ot a kozonseg ele, pedig az ilyesmit nem lehet maskepp csinalni, csak teljes elkotelezettseggel, tehetseggel, es ha lehet, sokkal jobb hanggal. Igaz, nem lehet mindenki Susan Boyle egy versenyen, de szinte csak ugy erdemes indulni...A mai eletben nem eleg, ha valaki kiall a szinpadra, es 3 percben eload egy lapos, unalmas dalt, unalmas kulsovel, mert erre a kozonseg nem fog bemenni, de sorok sem fognak allni az uj szololemezeert...Tan mas utjat kene valasztania az onkifejezesnek... Fessen peldaul, vagy csinaljon szobrot, vagy keszitsen kezzelgyartott udvozlokartyakat. Ott sehol sem kell a blazirt arcat, az apolatlan kulsejet nezegetni,...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.