Idén ByeAlex képviselte hazánkat az Eurovíziós Dalfesztiválon és az előkelő tízedik helyen végzett Kedvesem című dalával. A hot! magazin összegyűjtötte, hogy a korábbi években ki milyen eredménnyel szerepelt.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vukkocska
Kishítű voltam, azt hittem, már a megnyitón elküldik. :) Ízlések különbözőek, ennek tudom be azt, hogy sokkal többre tartottam Radics Gigi számát, meg a másik döntősét (már elfelejtettem ki volt az), s nem csak én voltam meglepve, hanem a zsűri is. Mindig mondom, hogy a közönségszavazás pénz kérdése. Ki mennyi pénzt tud rááldozni. Az ízléshez semmi köze. Ettől függetlenül gratulálok ByeAlexnek.
ila51
Az oké , hogy itt most méricskélnek , meg a közönséggel jönnek , de kérdés hogy az előzőeknél hánynál játszottak ilyen kedvtelve a produkciókkal ?
Tehát ennyi erővel meg is nyerhette volna !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.