A kritikus hivatalos Facebook-oldalán tette nyilvánvalóvá, hogy semmire sem tartja a TV2 műsorvezetőjét.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Vasárnapiiskolás
Osztom a véleményét,vagy még annál is rosszabb..
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Vasárnapiiskolás
Osztom a véleményét,vagy még annál is rosszabb..
lenhardtibolya
Puzsér nem kellene, hogy sértegessen Vujity Tvrtkot, aki kiváló könyveket ír, nagyon jól vezeti a műsorát, ráadásul rokonszenves ember, amit Puzsérról nem lehet elmondani. Ha kettőjük közül azt kellene kiválasztani, melyik a gyökér, én bizony Puzsérra szavaznék.
Web2 junkie
Frusztrált egy barom ez a Puzsér, értékeléskényszerét levezeti boldog.boldogtalanon. A legrosszabb, hogy ettől csak átmenetileg könnyebbül meg, utána új célpontot keres.
Ha valaki ezzel tölti az életét, folyamatos témája lesz, sose fog unatkozni, de igazán boldog se lesz tőle. Igaz? Jó? Szükséges? Ha nem, akkor tartsa magában!
Web2 junkie
@Horizont: Tudod, mije van annak, akinek igaza van? Nagy pofája. Az. :)
Green Bloke
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
khmm
Szerettem, régebben meg tudta fogni az embereket, a tudositásaival, EZÉRT SZERETTÜK, Most hogy nincsenek a határainkon túl, 'érdekes, felvállalható' események, már ő is csak egy 'tucat'
lenhardtibolya
@Horizont: Puzsér írni is tud? Én nem olvastam egyetlen könyvét sem. Lehet, hogy ez az én hibám, de nem is hallottam róla. Azt viszont kénytelen voltam meghallani, amikor mindenkit kritizált, mégpedig nagyon ellenszenves módon. Szerintem elég belőle egy is, nem kellene sok Puzsér... Vujty Tvrtko nem változott, és nem adta el a lelkét senkinek. Ő mindig igyekszik védeni a gyengéket, kiszolgáltatottakat, gyermekeket, ezért ment el pl. Kambodzsába is, amelyről dokumentumregényt írt, ahogy a többi írása is hasonló témákat örökít meg, tehát tiszteletet érdemel.
A Tündik bündije
@lenhardtibolya: Tvrtko valamikor valóban szerethető és tisztelhető volt. Valamikor. Aztán szépen leigazolt a rossz emlékű Budapest Tv színvonalát hozó Tv2-höz, és eladta magát a csillogásért. Az oknyomozó énjéből semmi nem maradt, mostanra csak az a lényeg számára, hogy lekaparja a bőrt a hatszázadik pokoli történetéről is, és hogy hatásvadász módra, drámai hangon nyögje a már tíz éve is ciki "egy ország izgult lacikáért/marikáért" stb. mondatot a fekete-fehér, szétblendézett felvezetők alatt.
lenhardtibolya
@A Tündik bündije: Bocsánat, amiért én másként gondolom, ez az ember nem változott meg, ő ugyanaz a szerethető családapa, akinek valahol pénzt is kell keresnie, ezért dolgozik a nevezett tv-nél. Az vesse rá az első követ, aki nem vállalná ezt a munkát és ezt a jövedelmet! Magunk között szólva mindenki megküzd a fizetéséért, de ettől még nem kell őt/minket ostorozni.
Halszem
Hát ...
Gondban lennék, ha döntenem kellene melyik a nagyobb Gyökér, puzsér vagy vutykó?
miazavalami
Na most mit csináljak? Nekem mind kettő szívem csücsöke!
lenhardtibolya
@Horizont: Örülök, hogy vidám perceket szereztem, és megszívlelem, hogy csak a 3 műszakban, szalag mellett dolgozó ember küzd a fizetéséért...

Mellesleg nem vagyok szőke sem kívülről, sem belülről, hanem őszülő nénikét lát, aki rám pillant.

Megnyugodtam, hogy Puzsér nem írt könyvet, így nem maradtam le valami érdekességről. A vitriolos kritikáit ismerem, de az ilyesmit nem tekintem írásnak, az csak az ő véleménye, amit közzétesz.

Nem kell megvédenem Tvrtkót, hiszen meg tudja ő védeni magát, hogyha belekötnének...

Egyébként össze kell hasonlítani a két ember arcát, és máris kiderül, hogy melyik a rosszindulatú és melyik a jó. (Negyvenéves korára már mindenki maga felelős az arcáért, amelyről minden leolvasható).

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.