A kritikus hivatalos Facebook-oldalán tette nyilvánvalóvá, hogy semmire sem tartja a TV2 műsorvezetőjét.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Vasárnapiiskolás
Osztom a véleményét,vagy még annál is rosszabb..
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
A Tündik bündije
@lenhardtibolya: Tvrtko valamikor valóban szerethető és tisztelhető volt. Valamikor. Aztán szépen leigazolt a rossz emlékű Budapest Tv színvonalát hozó Tv2-höz, és eladta magát a csillogásért. Az oknyomozó énjéből semmi nem maradt, mostanra csak az a lényeg számára, hogy lekaparja a bőrt a hatszázadik pokoli történetéről is, és hogy hatásvadász módra, drámai hangon nyögje a már tíz éve is ciki "egy ország izgult lacikáért/marikáért" stb. mondatot a fekete-fehér, szétblendézett felvezetők alatt.
lenhardtibolya
@A Tündik bündije: Bocsánat, amiért én másként gondolom, ez az ember nem változott meg, ő ugyanaz a szerethető családapa, akinek valahol pénzt is kell keresnie, ezért dolgozik a nevezett tv-nél. Az vesse rá az első követ, aki nem vállalná ezt a munkát és ezt a jövedelmet! Magunk között szólva mindenki megküzd a fizetéséért, de ettől még nem kell őt/minket ostorozni.
Halszem
Hát ...
Gondban lennék, ha döntenem kellene melyik a nagyobb Gyökér, puzsér vagy vutykó?
miazavalami
Na most mit csináljak? Nekem mind kettő szívem csücsöke!
lenhardtibolya
@Horizont: Örülök, hogy vidám perceket szereztem, és megszívlelem, hogy csak a 3 műszakban, szalag mellett dolgozó ember küzd a fizetéséért...

Mellesleg nem vagyok szőke sem kívülről, sem belülről, hanem őszülő nénikét lát, aki rám pillant.

Megnyugodtam, hogy Puzsér nem írt könyvet, így nem maradtam le valami érdekességről. A vitriolos kritikáit ismerem, de az ilyesmit nem tekintem írásnak, az csak az ő véleménye, amit közzétesz.

Nem kell megvédenem Tvrtkót, hiszen meg tudja ő védeni magát, hogyha belekötnének...

Egyébként össze kell hasonlítani a két ember arcát, és máris kiderül, hogy melyik a rosszindulatú és melyik a jó. (Negyvenéves korára már mindenki maga felelős az arcáért, amelyről minden leolvasható).

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.