A virslit az osztrák császár udvarának ínyencségei között tartották számon, fiatal bika húsából készült, szigorú recept alapján. Mára a receptúra megváltozott, megnéztük, miből készül.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pictor
Szója az egész, hús csak nyomokban van benne!
Szójabab, szójafasírt, szójavirsli, "szój a nővérnek, hogy befostam":)))
craven
van abban minden..darált belsőség,bőr,nyesedék.Jó étvégyat hozzá!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.