Az Attraction megríkatta a zsűrit, akik állva tapsolták meg őket. A produkciót még Simon Cowell is méltatta, a közönség pedig rájuk szavazott. Aratott a magyar csapat az angol tehetségkutatón, a Britain’s Got Talent versenyen. A Szűcs Zoltán alias Real Action által betanított és vezetett Attractiont hatalmas ováció közepette kísérték le az egész világon követett műsor színpadáról. A zsűri és a közönség egyaránt teljes átéléssel és meghatottsággal követte végig a produkció minden pillanatát, amely a szombat esti műsor zárószáma is volt egyben.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

68 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Tootsy
Eszmeletlen nagyot alakitottak, es olyan szerenyen, kedvesen nyilatkoztak, igazan megerdemelnek, hogy gyozzenek,... Lelegzetelallito produkcio! Gratula, es ilyenkor jo magyarnak lenni,...:o))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bagira
@miazavalami: Érdekes, nekem se jut eszembe egy se, bármennyire erőltetem is az agyamat. Igaz, nem is néztem egyiket se. Ezzel szemben őket az elejétől figyelemmel kísérem.
miazavalami
@bagira: Én meg akartam nézni a Zámbó gyereket , mert a csapból is ő folyt. Leültem szombaton a tévékettő elé , vagy pénteken az rtl elé , már nem tudom , de a lényeg az hogy összekevertem mikor van a két adón. :-)) Nem láttam egyiket sem.
bagira
@miazavalami: :-) :-) Én valamikor évekkel ezelőtt hallottam énekelni, na akkor pont elég volt egy életre. Nem beszélve a szélesvásznú arcáról, és apukájáéhoz hasonlatosan "harmonikus vonásairól" . Agyrém az a srác.
miazavalami
@bagira: Monnyuk az apjának volt hangja. De nem tartozott a kedvenceim közé. Azt hiszem hét oktávot tudott kiénekelni tisztán. Ez azért nemsemmi. :-)
bagira
@miazavalami: Igen, neki volt hangja, de én sem kedveltem, az a stílus nem az enyém. Jobban szeretem a karcos hangú énekeseket. Pl. Nick Cave az egyik kedvencem, aki még hamisan is énekel, mégis... :-) Meg a jó kis repedt hangú rockereket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.